Соки, нектари, соуси



Лікувальні властивості плодів граната, шипшини, кизилу, айви були відомі в стародавньому Єгипті, античній Греції і Римі. Соки вироблені з цих плодів мають лікувальні властивості і користуються великою популярністю серед населення. 

Соки та нектари виробляються зі свіжих ягід і фруктів і розливаються виключно в скляній тарі об'ємом 0,3 л, 0,5 л, 1л, 2л, 3л.Тільки скло не вступає в реакції з різними фруктовими кислотами і мікроорганізмами. 

Властивості скла дозволяють використовувати технології швидкої високотемпературної стерилізації та пастеризації соку, що дає можливість збереження корисних речовин, вітамінів, а також смакових якостей продукту. Використання скляної тари дозволяє в два-три рази збільшити термін зберігання, а споживачеві дозволяє візуально переконатися в якості продукту.

Сок гранатовый премиум класса

Сік гранатовий 100%, «Містер Гранат»

Сік виготовлений з плодів граната шляхом прямого віджиму. У складі соку міститься 15 амінокислот, які потрібні для будівництва білкових з'єднань в нашому організмі. Шість з них - незамінні, тобто організмом самостійно не синтезуються. Решта захищають клітини від радикалів і мутацій, уповільнюють процеси старіння клітин, а, відповідно, і організму.

Сок гранатовый 100%

Сік гранатовий 100%

Іскристий сік гранатових зерен дуже багатий аскорбіновою кислотою, фруктовими кислотами та танинами. Гранатовий сік має високий вміст вітамінів С, В1 (0,05%), В2 (0,02%), Р (0,3%), мінеральних речовин (заліза, калію, кальцію, кремнію, фосфору і т.д.) , наявність яких сприяє зміцненню кровоносних судин, запобігає утворенню пухлин, розвитку атеросклерозу, шлункових запалень, а також є загальнозміцнюючим засобом.

Сок гранатовый с сахаром

Сік гранатовий з цукром

Сік виготовлений з плодів свіжих гранат з додаванням цукрового сиропу, як формувача смаку. Допускається природний осад.

Харчова (поживна) цінність 100 г продукту:
Вуглеводи - 10,0г. Містить комплекс мінералів і вітамінів.

Енергетична цінність (калорійність): 43 \ 180Ккал \ кДж на 100г продукту.

Сок вишни

Сік вишневий

Сік виготовлений з плодів вишні надає загальнозміцнюючий ефект. Його широко застосовують у народній медицині в якості дієтичного продукту, який сприяє поліпшенню апетиту і травлення, зменшує спрагу, має антисептичні та іншими корисними властивостями. У соку вишні міститься глюкоза, фруктоза (до 15%), пектин (до 11%), каротин, вітаміни B, C, P, фолієва кислота, а також органічні кислоти, переважно лимонна, яблучна та інші. У соку вишні багато цінних мінеральних речовин, таких як мідь, калій, магній і залізо.

Нектар шиповника

Нектар шипшини

Нектар шипшини містить майже весь набір вітамінів, але найбільше в ньому вітаміну С. Він регулює обмін речовин, підвищує емунітет організму. Завдяки вітаміну С сік шипшини допомагає людині зміцніти після хвороби, підвищує працездатність. Крім того вітаміни В2, К1, Р, А сприяють припиненню запальних процесів в шлунку, загоєнню виразок, опіків, ран, покращують функції органів, нормалізують згортання крові, зміцнюють гостроту зору, допомагають при лікуванні атеросклерозу.

Нектар кизила

Сік кизиловий 100%

Сік кизилу виготовлений з плодів кизилу, надає тонізуючий, загальнозміцнюючий ефект. Він містить до 17% цукрів (глюкоза і фруктоза), велику кількість органічних кислот (яблучну, лимонну, бурштинову і т.д.), пектинові речовини а також вітаміни Р, С. У плодах і соку кизилу міститься більше вітаміну С ніж в чорній смородині. У народній медицині плоди і сік кизилу вживають як жарознижувальний, тонізуючий і протитуберкульозний засіб. Сік кизилу благотворно впливає на серцево-судинну систему, а також зміцнює зір.

Сок айвы с сахаром

Сік айви з цукром

Сік айви - найцінніше джерело вітамінів. Багатий що легко засвоюються цукрами, органічними кислотами, дубильними речовинами, ефірними маслами, вітамінами С, В1, В2, РР, Н і іншими корисними речовинами, сік зміцнює організм, діє як протизапальний, в'яжучий і сечогінний засіб. Його рекомендують пити при проблемах шлунково-кишкового тракту, недокрів'ї, захворюваннях серця і органів дихання.

Нектар Манго

Нектар Манго

Манговий нектар містить в своєму хімічному складі вітаміни: групи В, вітаміни С, D, Е. Цей продукт багатий Миниральная речовинами: калієм, кальцієм, магнієм, залізом, фосфором, а також цинком. У нектарі містить велику кількість амінокислот, а також бета-каротин.

Соус гранатовый

соус НАРШАРАБ

Соус гранатовий НАРШАРАБ

Гранатовий соус є висококонцентрований натуральний сік граната, який не містить в своєму складі абсолютно ніяких консервантів або інших добавок. Справжні гурмани стверджують, що добре приготований гранатовий соус - це щось набагато більше, ніж вишукана приправа для величезної кількості страв!